El passat cap de setmana va ser la Fira de Sant Andreu a Torroella de Montgrí, que enguany va ser la número 621.

Al ser una fira tant nostrada, ens va semblar una bona ocasió per fer la nostra presentació oficial com a associació i donar-nos a conèixer entre la gent del poble i altres.

El temps va voler que aquest any coincidís amb un temporal que a més d’un hauria espantat i l’hauria fet recular, però tot i així vam decidir tirar endavant amb la nostra proposta.

El dia va començar amb un dia tapat, gris i no gaire esperançador, però amb un somriure de punta a punta i amb moltes ganes i il·lusió ens vam trobar els principals membres de RoboT-EC i vam començar a posar les taules, cadires, cartells i…robots!

Just quan ja estava tot llest el temps va decidir donar-nos una treva i vam poder aguantar tot el matí amb les activitats programades fins les 14:00, hora en la que ja vam recollir i com si el temps ho sabés es va posar a descarregar sense pietat. Per sort per nosaltres, ja havíem pogut complir el nostre primer objectiu, però sempre ens queda es clar, un mal regust de saber que d’altra gent no ha pogut gaudir de la resta del cap de setmana.

Des de RoboT-EC ens ha quedat un missatge molt clar, els nanos tenen molt interès per aquest món i els pares comencen a ser conscients de que és una nova manera d’ensenyar coneixements de manera transversal i divertida.

Així és que de moment continuarem en la mateixa línia.

Per cert, si no vas poder passar per la fira anima’t i envia un correu amb les teves dades per estar informat de les pròximes activitats.

I ara us deixem un petit recull de fotos on es veu una mica el que vam fer, des de unes targetes amb un circuit elèctric molt senzill (amb tinta conductiva), un robot «sigue lineas», una «noria» de lego, i unes plaques d’arduino on hi havia muntat un semàfor, un sensor de temperatura i fins i tot un SimArduinoDice (el joc del simon dice). I no podem oblidar els més petits que van tenir el seu espai amb un bee-bot que va sorprendre a més d’un, de ben segur que els reis en trobaran apuntats a les seves cartes 😛

Ens veiem! 😀

PD: donar les gràcies també al Club d’Escacs Montgrí amb qui vam compartir el doble stand.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *