Benvolgudes famílies,

L’activitat de Robotec va quedar aturada el març passat degut a la Covid19 i tot el que ha suposat.

Primer de tot, naturalment desitgem de tot cor que tots estigueu en bona salut, així com la família i amistats.

Seguidament, us devem una disculpa: Vàrem dir inicialment que us proposaríem activitats per els nois i noies, i no ho hem fet. Tots vam haver d’adaptar-nos a la situació, gestionar la teleeducació de la nostra família, amb sort teletreballar des de casa. Entre altres coses vam opinar, en base a la nostra experiència, que prou embolic tindríeu com perquè us poséssim “deures”.

Ara ha arribat setembre i hi ha moltes incerteses al davant. Moltes activitats estan recuperant la normalitat, i les escoles iniciaran les classes en breu. No sabem quina serà aquesta “nova normalitat” de la que tant es parla. Si hi hauran nous confinaments, tancaments parcials d’escoles, si les activitats extraescolars podran seguir amb normalitat, etc…

A les escoles s’està realitzant un gran esforç per reduir ratis, trobar nous espais, establir diferents protocols d’entrada/sortida  i en resum, disminuir el risc de propagació del virus en cas de brots amb els “grups bombolla”. A nivell personal, segurament la majoria també estem realitzant un esforç per disminuir els nostres contactes, o almenys, no eixamplar-ho.

Els tallers de Robotec, com altres activitats extraescolars, afegeix una capa  de contactes addicional que incrementa els grups de convivència de cadascun dels nois i noies. A això se li afegeix la dificultat que suposa adaptar la nostra activitat en un espai compartit (no el tenim en exclusiva), que s’ha de “muntar i desmuntar” cada vegada, amb eines i recursos comuns que també suposen un risc sanitari. De fet, el que no podem dir en una activitat de robòtica és “prohibit tocar” (el que es pretén és just el contrari).

Per tot això, aquest any el nostre curs/taller/activitat no es realitzarà. Hem decidit fer una pausa en el nostre camí i cedir el nostre trosset de l’agenda a altres activitats, donat el gran nombre d’altres propostes que hi ha en el nostre municipi. Desitgem que entengueu la nostra postura i agrairem que ens feu arribar els vostres comentaris o els dels vostres fills/es.

Una abraçada molt gran.

La Junta de Robotec

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *